Workshop

Remember What You Are

Ontdek je ware potentieel

Ontdek jouw ware potentieel tijdens onze inspirerende workshop: “Remember What You Are”! Als gepassioneerde acteurs delen we graag onze kennis en ervaring om jou te helpen groeien en dieper in contact te komen met jezelf. Deze workshop draait om bewustwording van je gedachtes, denkpatronen en het belang van ons instrument: het lichaam.

In het moment zijn

Acteeroefeningen en bewustwording

Tijdens deze buitengewone dag zullen we je uitdagen met acteeroefeningen die je in het moment laten zijn. Leer hoe je écht kunt luisteren, hoe je waardevolle feedback kunt geven aan anderen en ontwikkel je vaardigheden in effectieve communicatie. Het is onze missie om je iets te laten ervaren, iets wat je nog niet eerder hebt meegemaakt. Bereid je voor op een unieke ontmoeting met jezelf en anderen, waarbij je jezelf op een compleet nieuwe manier zult tegenkomen.

De spiegel van de ander

Een unieke ontmoeting met jezelf

De rol van “de ander” speelt een cruciale rol in onze workshop. Als een spiegel laat de ander je inzien wie je werkelijk bent. Samen creëren we een ondersteunende omgeving waarin je jouw oneindige potentieel kunt aanspreken. Het is verbazingwekkend hoe vaak we vergeten hoeveel we in ons hebben. Deze workshop, genaamd “Remember What You Are”, is speciaal ontworpen om jou te helpen jouw grenzen te verleggen en je ware potentieel te ontketenen.

 

Stap uit je comfortzone

Reserveer jouw plek voor deze levensveranderende workshop